Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, mici intamplari, vesti sau situatii imprevizibile in legatura cu partenerii; conflicte iscate din senin intre unul din soti si socrii acestuia.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42, si noaptea de 26 decembrie, Leii pot primi daruri, cadouri, atentii care le vor face placere. In unele cazuri particulare, ei pot isi pot lega speranta de o promisiune care li se face cu privire la un sprijin material. Discutii evazive cu cineva din familie cu privire la viitorul unui bun material, patrimonial, locativ sau funciar.

In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn si se va alatura planetelor din casa sanatatii, temperand, pentru doua-trei saptamani, simptomele suparatoare legate de fiziologia pielii, sistemului osos, de regimul mineralelor in organism si functia vezicii biliare.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, motive de “ambalare”: fie Leii se vor entuziasma in legatura cu o idee, un proiect, o directie de actiune, fie se vor revolta si vor dori sa combata o tendinta contrara intereselor lor sau ale grupului din care face parte, alcatuit pe baza unor scopuri comune de viata si activitate sociala sau profesionala. Isi vor mobiliza resursele interne si vor scoate la iveala solutii practice, strategii, premize ale unei discutii lamuritoare.

In aceasta implicare combativa intr-un conflict de idei, ei vor fi sustinuti de Mercur, revenit din 24 decembrie, la mersul direct, care va alcatui, impreuna cu Uranus in tranzit si Soarele nativilor un trigon regal, intreaga saptamana.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, posibile tensiuni in familie survenite pe fondul constrangerilor ce decurg din viata publica si obligatiile profesionale ale nativilor. Leii nu trebuie sa faca promisiuni, cu atat mai putin acte, care presupun instrainarea unui bun patrimonial; nici achizitia unei case sau a unui teren nu este indicata, acum.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...