Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), ostilitati discrete sau ramase necunoscute care privesc statutul oficial sau public al unor nativi care, tocmai de aceea, trebuie sa-si consolideze pozitia.

Din 29 aprilie, Mercur, care traverseaza in prezent zodia Taur, cea legata de casa a X-a a ridicarii in rang, va intra in miscare aparent retrograda si va declansa o serie de revizuiri si reconfigurari ale felului in care se ipostaziaza nativii in relatiile publice, oficiale sau in care trebuie sa-si exercite autoritatea si prerogativele puterii. Viitorul tranzit indica nevoia ca nativii sa inteleaga necesitatea de a abandona unele pozitii, interese sau sentimente (ori resentimente) si sa se lepede de un fel de a fi, care de-acum in acolo, nu le va fi profitabil. Indiferent care ar fi fost, in trecu,t motivele pentru care au adoptat respectiva atitudine (nevoia de a se impune, constrangerile, imprejurarile particulare), stabilitatea intr-o functie o vor obtine doar cu calm si rabdare, cu tenacitate si forta a dreptatii.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, perioada de veselie, de divertisment, de relaxare ori de mici surprize placute care le pot oferi multumire de sine, un respiro agreabil, o evadare din cotidian. Moment bun si pentru cei care desfasoara activitati cu profil artistic (mai ales sub forma spectacolelor muzicale, a dansului) sau sportiv (zile favorabile stabilirii unor performante si a doborarii unor recorduri).

Intre 26 si 27 opereaza un tranzit ce impune prudenta in declaratiile publice si in toate tipurile de dialog. De asemenea, ar fi bine sa se reprogrameze deplasarile, fie ele si de scurta durata sau pe distante mici.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, munca multa si rutina.

In restul zilei de 29 aprilie, un partener, un coleg dintr-un proiect ofera o surpriza sau, o situatie ivita pe neasteptate, il obliga pe nativul Leu sa cantareasca locul si rolul unui partener intr-un proiect ori, poate, chiar in viata sa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...