Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Au scapat de Luna neagra! Teoretic, incepe o perioada buna pentru acesti nativi, care pot trage multe foloase de pe urma multiplelor trigoane regale care se construiesc plecand de la Soarele lor natal, de la Jupiter in tranzit in Leu si planetele din Berbec si, mai ales, cele din Sagetator.

Acum depinde cum vor sti si ei sa fructifice aceasta disponibilitate. In principal sunt vizate aspectele ce tin de structura psiho-fiziologica a nativului, de relatiile sentimentale, de aventuri si alte placeri ale vietii, de relatiile cu copiii si de capacitatea lor de a se afirma in plan intelectual, in domeniile mentalului superior sau al formelor de activitate sociala ce presupun asumare de raspundere si de obligatii dificile (mai ales dintre acelea din fata carora reprezentantii altor zodii, mai slabi, fug sau le abandoneaza). Va fi un titlu de glorie pentru un Leu sa-si asume ceea ce este mai dificil sau mai riscant si sa faca dovada calitatilor personale.

Firesc ar fi ca de acum in acolo, pentru aproximativ o luna, Leii sa se bucure de viata, ba chiar sa se cufunde in toate deliciile pe care le pot oferi mancarea, dulciurile, alcoolul, dansul, muzica, petrecerile. Luna Noua poate patrona inceperea unei noi relatii sentimentale sau, pentru femei, conceperea ori nasterea unui copil.

Pe 25 si 26 noiembrie este posibil ca unii sa depuna un efort sporit la locul de munca. Luna Neagra va intra pe 28 noiembrie in casa banilor castigati prin efort personal.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...