Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, Leii pot avea capricii culinare sau pot respinge un fel de mancare ori un aliment care, altadata le placea, din cauza oboselii sau caldurii.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, va fi “vremea lor”: Leii vor fi intr-o forma fizica si psihica buna, vor avea energie, curaj, determinare si nu vor ezita sa se implice in activitati pe de urma carora sa culeaga aplauze si admiratie. Nativii vor avea multa incredere in propriile puteri si vor fi mai putin receptivi la sfaturile celor din jur. Moment al orgoliului si, poate, chiar, al infatuarii. Luna Noua in Leu care se va produce pe 23 iulie, la ora 12:45′, va avea un rol important: ea va incheia un circuit de fapte si tendinte deschis cu un an in urma si va deschide un altul nou, pentru urmatorul an. Teoretic, in viata lor ar trebui sa se petreaca un eveniment care sa marcheze o schimbare intr-un domeniu de viata personala sau publica. In aceasta perioada, in semnul Leului, aflandu-se si Sensul vietii (Nodul Nord al Lunii), pentru unele persoane s-ar putea vorbi chiar de un moment karmic.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, preocupari practice menite sa le aduca o rezolvare baneasca sau, invers, demersuri legate de o buna administrare a banilor.

Din 26 iulie, Mercur va incepe sa tranziteze zodia Fecioarei, ceea ce le va mobiliza resursele personale in ideea gasirii unor solutii financiare provenind din munca, efort personal, activitate lucrativa.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie perioada in care nativii vor fi foarte incantati sa demonstreze ca au avut dreptate, prin evenimentele, circumstantele, imprejurarile sau tendintele care le confirma anticiparile, afirmatiile si avertismentele rostite intr-un cerc de apropiati (frati, vecini, cunoscuti ocazionali sau chiar straini) in mijlocul carora s-au aflat, la un moment dat, pentru scurt timp.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...