Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pana pe 23 august, la pranz, Leii vor avea de partea lor protectia Soarelui. Apoi, astrul vietii va trece in casa banilor, unde intre 26 -28 august va face o conjunctie de scurta durata care, pentru unii, poate insemna un beneficiu material sau inceputul unei perioade mai bune din perspectiva financiara care ar putea opera timp de o luna de zile.

Luna Neagra va opera din 25 august pe casa a III-a a drumurilor, relatiilor cu apropiatii, a scolaritati si comunicarii unde va reusi sa ravaseasca multe aspecte de viata. Tot aici va opera, din 27 august, si Mercur care ca da apa la moara, tuturor situatiilor conflictuale care se nasc (aparent) din senin sau dintr-un motiv minor, pana in noiembrie 2015.

Tineti cont de orice aluzie, informatie sau dialog, la prima vedere nevinovat, care se evidentiaza intre 27si 28 august, pentru ca acestea contin samburele unor neplaceri ulterioare, care se vor revela, in specificul patronat de casa a III-a, in directii si intensitatii diferite de la nativ la nativ. Venus si Marte le Leilor vointa, entuziasm, implicare si capacitate de a si impune punctul de vedere.

Totusi, in preajma datei de 22 august, nu toata lumea este in consonanta cu dorintele lor, mai ales unii membri de familie,. Intre 23 si 25 august ii ademenesc toate placerile vietii, deopotriva si cele mari si cele mici, pe toate le vor, nimic nu refuza, la nimic nu renunta. Din 25 august dupa-amiaza, pana pe 27 august dimineata, datoria sau simtul de raspundere ii cheama sa fie prezenti si eficienti desi nu au nici un chef de munca, drept care sunt iritati si morocanosi.

Intre 27 si 28 august ar fi bine ca acesti nativi sa aiba puterea de a rezista provocarilor in plan partenerial (casnicie, afaceri, colaboratori) si cu atat mai mult a celor venite de la rivali, dusmani, persoane cu care se afla in competitie. Tendinta astrala generala este de exagerare a motivelor reale, de escaladare a conflictului, de izbucniri temperamentale, de ton ridicat, de agresivitate verbala etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...