Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, Leii vor fi preocupati de banii si bunurile pe care ar trebui sa le primeasca in urma unei tranzactii sau care vor rezulta din punerea in practica a unor planuri mai vechi pentru care, acum, au instrumentele necesare.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, nativii ar putea fi nemultumiti de mai multe aspecte ce le greveaza viata personala sau profesionala. Leii nu vor fi de acord cu directia politica, ideologica, economica, sociala pe care o sustin institutiile, organizatiile sau grupurile in care ei activeaza. Aceste contradictii ii vor aduce in situatia de a lua in calcul parasirea acestor structuri; dar, pana sa plece, nu se vor putea abtine sa nu spuna ce cred, ce gandesc, ce simt, intr-o ultima incercare de a readuce lucrurile pe un fagas de relativa normalitate.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, contradictiile care tin de constiinta sau de crezurile lor se vor confrunta cu o situatie speciala care nu-i va surprinde, pentru ca acestia luasera in calcul ipoteza unor astfel de evenimente. Schimbarea de statut profesional va fi provocata, printre altele, si de faza Lunii Noi in Taur care se va produce in ziua de 26 aprilie, la ora 15:16′, pe casa a X-a a cerului lor astral, inaugurand un ciclu de un an de ipoteze de lucru.

In restul zilei de 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor evolua pe axa Leu/Varsator, eveniment astrologic important pentru ei, pentru ca Sensul Vietii in Leu ii va pune la incercare pana in noiembrie 2018, obligandu-i sa se “regaseasca” pe sine. Posibile schimburi de cuvinte usturatoare intre ei si prieteni ori despartiri de persoane apropiate, poate, chiar dragi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...