Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, nemultumiri, iritari si revolte cu privire la o paguba din gospodarie. Relatii marcate de nemultumiri mocnite fata de unele rude, cu care nativul trebuie sa se poate cu menajamente. Vesti despre un membru de familie care il amarasc pe Leu.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, tumult sufletesc care se stinge repede, placerea provocarilor, comportament excentric, lipsa de masura in cultivarea placerilor (mai ales consumul de alcool), tendinta de a judeca excesiv comportamentul copiilor sau al celor dragi. Masuri educative exagerate sau fanteziste.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei, respectiv in casa a III-a a comunicarii si a deplasarilor, patronand calatoriile de scurta durata, cu plecari precipitate sau impotriva dispozitiei lor de moment. Tendinta de a discuta aprins pe marginea unui subiect, ambalare in controverse, riposte verbale. Șansa in sustinerea unui examen. Noroc la informatii utile.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului si va pune un accent special in relatiile cu rudele de sange, patronand conflictele si interesele divergente.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, program de viata modificat de un context legat de activitatea desfasurata la serviciu (volumul de munca sporit, ore de munca peste program).

Din 27 octombrie, dupa ora 15:49′ timp de doua zile, se anunta surprize de la partenerul de viata, aparitia unor circumstante noi referitoare la un contract, o colaborare, un proiect colectiv, un conflict deschis.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...