Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 noiembrie, se poate petrece ceva de natura sa-i mai linisteasca pe nativii din Leu: primesc o mica suma de bani, intervine o relaxare intr-o directie ce-i “costa” prea mult sau, la o analiza atenta, gasesc suficiente argumente logice pentru a nu mai intra atat de usor in panica, cand vine vorba de bani. Intre 23 si 24 noiembrie, le trec prin cap tot felul de idei. Initiativele lor au un soi de anvergura care presupune ca, o data puse in practica, acestea le vor schimba felul de a trai si felul de a reactiona sau de a se purta.

Ceva ii enerveaza peste masura sau ii deranjeaza de prea mult timp pentru a mai permite continuarea acestei situatii si, din proprie initiativa sau in urma unei discutii lamuritoare, ei vor lua decizia de a opera o schimbare majora in viata lor.

Contribuie la acest “foc interior” si intrarea Soarelui in Sagetator, care le va da un soi de avant si de curaj, uneori nejustificat pe deplin. Poate ca, pentru ceea ce-si propun acum, ei nu sunt suficient de pregatiti dar, acest lucru, Leii nu-l sesizeaza si nici nu-i intereseaza: se vor descurca pe principiul “vazand si facand”.

Mai este si ipostaza unor informatii care le dezvaluie fata nestiuta a unei realitati care, in evolutia ei, ii va dezavantaja la un moment dat, astfel ca ei vor sa inlature pericolul, indreptandu-se spre alt sector de activitate.

Intre 24 si 25 noiembrie, poate chiar pe fondul provocarilor despre care am vorbit, ei simt nevoia unei schimbari de imagine sau de statut social in dorinta de a se proteja. Intre 26 si 27 noiembrie, Leii se pot consulta cu o serie de persoane care le pot da lamuriri mai ales de natura legala, juridica, legislativa. Relatiile afective intra intr-o noua etapa o data cu Luna Plina din 26 noiembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...