Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Leul, semn de Foc, jubileaza acum, cand atatea planete tranziteaza (fie si in miscare aparent retrograda) toate cele trei zodii de Foc (Berbec, Leu, Sagetator).

Ia tot ce i se cuvine sau tot ceea ce are fiinta lui astrala din relatiile bune sau foarte bune (trigoane regale) dintre acestea. Dorinta Leului de a se invigora este sustinuta de forta unor planete care ii dau argumente sa lupte, il indreapta spre cauze nobile, superioare ori ii dau instrumentele adecvate pentru a-si pune in aplicare o serie de proiecte personale.

Zilele de 21 si 22 pot lasa urme semnificative intr-o biografie profesionala sau intr-o constructie personala a celor care doresc sa progreseze, sa invete, sa se dezvolte nu doar ca atleti pe stadion (nu e nici o ironie, este chiar o ipostaza astrala reala) ci si ca atleti ai spiritului si ai cugetului. Nu e de-a mirare de aceea, pentru astrolog (poate e pentru anturaj), felul in care mai ales cei tineri, fac salturi uriase de la o conditie la alta, de la o optiune profesionala la dedicarea trup si suflet, altei directii. Negari dramatice, refuzuri spectaculoase, optiuni ametitoare, transformari radicale.

Sa nu uitam ca pe acest sector intervine si forta determinanta a celor doua Noduri Lunare de destin. Sunt posibile si situatiile in care o serie de schimbari majore de viata, intervin pe fondul unor presiuni sau al unor evenimente exterioare al caror rost ei nu-l gasesc si in a caror implicare personala ei nu vad nici o logica.

Intre 23 si 24 martie nu sunt excluse mici succese personale, mici victorii intr-un plan cu rezonanta publica, direct sau indirect legate de profesie si/sau meserie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...