Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 21-27 Mai 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 21-27 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 mai, motive de enervare si iritare provocate de o chestiune de familie sau de statutul unui bun ce trebuie reparat ori conservat. Luna Neagra va intra in acea zi in casa a IV-a a familie, patrimoniului si identitatii prin mostenire, educatie si traditie si va patrona, pana in februarie 2017, posibilele crize interioare ce presupun reevaluarea de sine, gasirea identitatii si a echilibrului in relatiile cu rudele.

Aici va intra, pe 27 mai, si planeta Marte care, in mersul ei retrograd, pana pe 30 iunie, va tulbura apele, acutizand conflictele de familie mai vechi, ramase nerezolvate. Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina le poate aduce unor nativi beneficiul unui succes personal daca lucreaza intr-un domeniu creativ sau daca sunt implicati in relatii cu strainii ori cu institutiile din strainatate.

Femeile care isi doresc un copil, beneficiaza de o faza astrala favorabila conceperii unui copil. Vor fi avantajate in acel rastimp aventurile, povestile de amor, performanta sportiva, speculatiile si jocurile de noroc. In opozitie cu casa a V-a a sentimentelor si a relatiilor cu copiii, va actiona, din 24 mai, planeta Venus, care va incepe sa tranziteze casa relatiilor cu prietenii liber alesi, deschizand drumul Leilor pentru a face noi cunostinte si pentru a stabili contacte umane utile lor prin sporul de informatie pe care il vor avea de pe urma acelor intalniri si discutii.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), discrete disfunctii organice. Perioada asociata cu munca mai multa, cu rutina, cu efort si rabdare.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, Luna le va atrage atentia asupra unor relatii parteneriale, aruncand asupra lor un fascicul luminos intens, care va sublinia sau va scoate la iveala, spre surpriza nativilor, vicii si elemente destabilizatoare care privesc o colaborare sau o clauza contractuala. Dialoguri dificile cu superiorii. E nevoie de prudenta, discretie si aprofundare a domeniilor de interes major care presupun decizii si optiuni categorice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...