Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), nemultumiri in legatura cu o chestiune domestica, locativa, funciara sau familiala din perspectiva patrimoniala. In unele cazuri, aceasta manie, ce va fi cu greu stapanita, poate fi provocata de imposibilitatea de a semna actele necesare unei vanzari.

Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, forma fizica si sufleteasca buna. Leii, mai ales barbatii, se vor simti puternici, „in stare de orice”, de a face sport, de a se confrunta cu adversari puternici mai ales in discipline de tip challenge direct si mai putin in cele de echipa; dar, tot barbatii vor mai avea chef, asa… ca sa-si mai ridice moralul, sa faca nu una ci, daca se poate, cat mai multe cuceriri.

Leii, de toate varstele, vor avea o inclinatie speciala pentru aventura, placeri traite intr-o cheie a excesului. Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, realitatea banala, munca, rutina ii va cheama la ordine. Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), se va contura prima mare provocare a acestui an, pe fondul prezentei Soarelui in casa a VII-a, unde, pe 28 ianuarie, se va produce o faza de Luna Noua, ale carei consecinte s-ar putea perpetua intregul an, in functie de sectorul pe care il vor reforma sau de surprizele pe care le vor aduce.

In principal, va fi vorba de chestiuni parteneriale, contractuale, conjugale sau procesuale. Etapa nu trebuie tratata cu superficialitate. Se profileaza, in functie de realitatea biografica a fiecarui nativ, daruri, cadouri, ajutoare. Ramane activa si riscanta axa celor doua case ale comunicarii unde, uneori, un fel prea abrupt, neglijent, ostentativ sau lipsit de delicatete de a se exprima ii poate pune in situatia neplacuta de a li se atrage atentia ca gresesc. Pe acest sector, va ramane activ un conflict cu sine insusi, mai ales daca Leii au fost dezamagiti de o idee in care au crezut sau de o directie de viata pe care au imbratisat-o, la un moment dat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...