Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei care s-au nascut in zodia Leu se pot confrunta cu tot felul de situatii in care chiar daca nu sunt obligati sa vorbeasca mult, sa se exprime verbal, ideea de comunicare si semnificatia unor decizii tot pe baza unor schimburi de impresii si informatii se justifica.

Alteori, unii nativi se pot referi, in conditii particulare, ce tin de biografia fiecaruia dintre ei, la o serie de aspecte de viata si activitate personala intr-un cadru relativ restrans chiar daca e oficial (depozitii, marturii, declaratii, raspunsuri sau precizari).

Pe aceasta directie, zilele de 23 si 24 februarie sunt mai apasatoare, ipostazele sunt mai stringente, fundalul pe care se desfasoara evenimentele este mai dur, mai radical sau mai apasator. Mari tulburari interioare, importante rasturnari de crez sau de constiinta pe fundalul unor situatii ce-i privesc pe ei personal sau pe cei dragi (iubit/ iubita, copii), intreaga saptamana, cu un maximum de intensitate intre 21/22 februarie.

Totul este analizat si cantarit, permitand o redefinire a prioritatilor si o alta abordare a felului in care se traieste, se munceste, se creeaza, se iubeste, se leaga afectiv sau se desprind de obligatiile unor promisiuni. Chiar daca este greu de suportat, chiar daca dureaza de ceva timp si va mai dura, totusi, momentul prezent nu este fundamental negativ. Dimpotriva, el le poate darui Leilor nebanuite resurse de a gasi solutii, precum si forta necesara de a se adapta la stres, la necunoscut, la conditii noi de munca si de viata. Desigur, renuntarea la atasamente e grea si doare, dar si asta este acum o lectie de viata pe care trebuie sa si-o asume: stie el, Jupiter, ce face, acolo, in tranzit, prin semnul lor zodiacal!

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...