Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, posibila mica atentie materiala (cadou) sau gest de bunavointa care poate inlesni demersul unui nativ, in plan material sau strict financiar. Tristete resimtita mai profund decat in alte zile, in cazul celor care au pierdut, de curand, pe cineva drag lor.

Pe 20 mai, Soarele va intra in casa a XI-a a prietenilor si apropiatilor intru ideal si gusturi comune si va accentua nevoia Leilor de dialog, de schimb de impresii sau de consultare. Leii pot discuta chestiuni de interes comun cu una sau mai multe persoane cu care se pot afla in legaturi de prietenie mai vechi sau mai noi, nascute, prin natura imprejurarilor, in preajma zilei de 25 mai, cand se va produce faza de Luna Noua in Gemeni, moment astral menit sa puna in evidenta nevoia de apropiere umana in vederea cooperarii sau a sustinerii unei cauze comune, acceptate, in acele zile, printr-o intelegere verbala ce o va preceda pe cea scrisa, contractuala, consfintita, probabil, in perioada iulie/august a.c.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, dorinta de afirmare, de emancipare, de salt calitativ intr-o activitate superioara. Dorinta nativilor de a fi lideri, de a conduce un demers original. Etapa importanta pentru meserie, functie, atributii, desemnari in calitati oficiale; discutiile vor trebui purtate cu calm, cu atentie, fara precipitari si entuziasme disproportionate, chiar daca motivul, in sine, va fi flatant sau convenabil. Multa agitatie interioara si exterioara, provocata de intalnirile cu persoane nou intrate in cercul de apropiati al Leilor care vor fi nevoiti sa faca fata solicitarilor venite din partea acestora.

Din 26 mai, se vor manifesta stridente in plan relational, emotional sau sentimental. Cele auzite, vazute sau sesizate vor starni reticenta si indoiala nativilor fata de anumite persoane.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...