Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie ce beneficiaza de prezenta celor doi benefici de ceva vreme; conjunctia lor potenteaza orice aspect de viata, amplificandu-le atat reactiile cat si ecourile unor evenimente in constiinta lor, ceea ce ii va determina sa reactioneze intr-un chip intens, exagerat uneori, dar tonic, energic si convingator.

Intre 20 si 21 iunie acest tip de reactii va fi trait si mai intens si, de aceea, oarecum riscant. Mai ales cei tineri, fara o experienta de viata, vor avea impresia ca sunt in stare de oricine, ca nimeni si nimic nu le sta in cale. Adolescentii se vor grozavi, dorind sa faca demonstratii de vitejie.

Pe terenul de sport poate ca ar fi o logica si un beneficiu dar, in planul relatiilor cu prietenii, aceste demonstratii nu fac o impresie buna si, culmea! – nici nu conving cu privire la o serie de calitati si talente pe care le-ar avea, asa cum le-ar placea lor sa se intample. Soarele va intra in casa bolilor cronice sau karmice si dimpreuna cu Marte, din 24 iunie, le va subrezi ceva din constitutia lor fizica.

Risc de tulburari gastrice, metabolice, pancreatice sau de tip alergic. Intre 22 si 24 iunie vor fi interesati de bani, de buna lor distribuire sau economisire. Intre 24 si 26 iunie, tendinta generala este de a ameliora o serie de tensiuni aparute in relatiile de orice tip (in casa, la locul de munca, cu partenerii de afaceri, cu vecinii, cunoscutii etc.) sau de a repara ceva ce, tumultul lor comportamental de la inceputul saptamanii, a reusit sa strice.

Nu ca prin asta ar deveni niste persoane echilibrate dar impulsul bland al Lunii le poate induce calm si reactii temperate utile lor daca sustin examene sau poarta discutii importante, intr-un spatiu public unde se nasc controverse si dispute.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...