Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 20 – 26 Februarie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 20 – 26 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Daca n-are somn, in timpul noptii de 20 februarie, pana in preajma orei 4:18, Leul ar fi bine sa se destina, sa citeasca ceva distractiv, sa priveasca un film la TV dar sa nu se lase prada ideilor. Dialectica acestei nopti nu-l avantajeaza.

Apoi, in restul zilelor de 20, 21 si 22 februarie (pana la ora 13:25), el poate sa-si desfasoare viata in mod profitabil pentru ca va fi in forma fizica si psihica. Pe unii dintre nativi ii poate bate gandul sa faca ceva schimbari in viata lor. In relatiile cu rudele nu, desi acestea il stingheresc sau il obosesc.

In relatiile conjugale, da. Motorul principal al unor decizii, pe acest sector de viata, tine de plictis, de dorinta de noutate, de cheful de a face si altceva cu viata lor, decat au facut pana in prezent. Sa se certe cu consoarta e solutia cea mai simpla.

Dar Leul vrea altceva, ceva spectaculos mai ales ca, in conceptia lui, cel/a de alaturi nu merita osteneala. Osteneala merita doar el si propriul lui confort. Asa ca schimbarile luate in calcul privesc binele doar pentru sufletul lui.

In planul proceselor, pot aparea surprize de la martori, din declaratiile altora, din pledoariile sau interventiile unor factori colaterali. Acestea nu implica riscuri; uneori, chiar, ele pot imprima un curs favorabil evenimentelor dar, de cele mai multe ori, vor impune o schimbare de atitudine si de tactica, de la un moment la altul.Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, nativii pot avea obisnuitele probleme materiale, mai ales din categoria celor care provocate de oameni si/sau institutii, in varii relatii personale sau oficiale.

Pe 25 si 26 februarie, Leii vor contrazice pe toata lumea dar se vor contrazice, in focul argumentelor, chiar pe ei insisi, drept care, cu ei, in aceasta perioada, nu se va putea ajunge la nici o intelegere. Pe fond, acest zigzag al opiniilor si atitudinilor, derutant pentru cei din jur, isi are motivatia intr-o nesiguranta de sine rod, la randul ei, al unei crize personale de cunoastere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: