Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Faceti cum stiti mai bine, dar abtineti-va de la lucruri care atrag revolta, mania, supararea sau contestarea dvs. in zilele de 24/26 decembrie.

Provocarea astrala e mare, dar fiti la inaltime si nu dati curs starilor de moment (agitatie, enervare sau chiar motive obiective de nemultumire personala). Rostiti-le peste cateva zile, daca veti constata ca merita au acele argumentele mai sunt justificate. Perioada forate incarcata la locul de munca. Sarcini de serviciu multe, acumulate (poate si pe fondul unor intarzieri), regrupati-va fortele si inarmati-va cu rabdare si oarece umor pentru a fi eficienti, atenti la detalii. Cu atat mai mult cu cat toate provocarile astrale ale perioadei 20-26 sunt urmarite de o serie de disfunctii organice care isi au originea in hipofunctii, blocaje, reactii insuficiente ale organismului la tratamentul curent, la regim, dieta, terapie, proceduri. In planul constiintei apar o serie de starii psihice acute provocate de o optiune gresita, o criza de identitate, care pot subrezi rezistenta la stres, la oboseala, la suprasolicitare, la presiune sociala.

Saturn va intra in casa sentimentelor, a relatiilor cu copiii, a placerilor vietii si a speculatiilor. El poate induce stari alternative: de blocaj, dublat de furia neputintei, si de elan irezistibil si necontrolat. Poate da insa si aspiratii inalte sau dorinta de afirmare a maiestriei si a maturitatii artistice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...