Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 20-26 August 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), Leii vor discuta despre bani. Unele cheltuieli privesc eventualele investitii mici sau medii, alteori privesc schimburile de tipul bani/obiecte intre ei si persoane sau institutii.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, va functia latura frumoasa, armonica a unui Trigon regal pe semne de Foc care le va alimenta dorinta de a iesi din banalitate, de a se afirma, de a se realiza. Pentru unii, “implinirea” inseamna, dupa ce au rezolvat cu studiile si cariera, cu casa si masina, intemeierea unei familii sau nasterea unui copil. Pentru altii, ea poate insemna placerea aventurii, lansarea in necunoscut: excursii, expeditii, decizii bruste menite sa le schimbe destinul pe fondul unei oferte sau a unei concluzii care-i entuziasmeaza. Moment favorabil pentru sportivi care pot dobori recorduri, pot cuceri medalii si campionate. Pentru cei in varsta, mai puternice decat aceste forme sanatoase de manifestare a dorintelor personale, vor fi exagerarile, viciul, lipsa de masura sau de autocontrol si concesiile facute propriilor slabiciuni, justificate, erudit, prin aforisme latine de genul “Carpe diem”, “Gaudeamus igitur” sau prin zicale din popor – “o viata are omul”, “sa bem, maine nu stim ce va fi!”

Din 22 august, Soarele va tranzita casa banilor din munca proprie. Desi dificile, discutiile legate de un spor salarial ar putea avea succes.

Pe 23 si 24 august, dorinta Leilor de stabilitate profesionala, de exercitare a puterii va fi mare dar ea va intampina obiectiile membrilor de familie sau opozitia acerba a celor care nu au de gand “sa traga” consecintele si sa imparta cu ei riscurile asumarii unor raspunderi publice.

Pe 25 si 26 august, dorinta nativilor de a se afla in locuri publice, de a se face cunoscuti, de a se integra in grupuri noi de prieteni va fi mare dar forma de manifestare va purta nota risipirii de sine si de bani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...