Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, rastimp anevoios la locul de munca (volum mare de sarcini de serviciu, defectiuni in procesul muncii; stricarea unui utilaj, absenta materiei prime sau a pieselor de schimb, de exemplu).

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, relatiile parteneriale vor intra intr-o etapa noua, in primul rand din cauza plecarii planetei Marte din zodia Leului, ceea ce va estompa mult vointa si ambitia ori spiritul exigent al nativilor. Leii se vor purta mai “domol”, vor fi mai intelegatori desi, pe fond, nu vor abandona nici un principiu de viata si activitate.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, faza Lunii Pline in Pesti (care se va produce in ziua de 6 septembrie), va avea un impact puternic asupra celor doua case ale banilor si avantajelor materiale, inlesnind o multime de masuri de mai mica sau mai mare importanta pentru veniturile sau stabilitatea lor economica. Dupa un prim moment de descumpanire sau de dezamagire, ei se vor replia si vor gasi resursele pentru a se alinia exigentelor, luand in calcul desfasurarea unei activitati retribuite, nu spectaculos, dar suficient, decent si, mai ales, necesar in acest moment. Marte, in tranzit prin zodia Fecioarei, ii va face rezonabili, pragmatici si harnici ori responsabili.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, perioada buna si intensa: se vor alcatui nu mai putin de saisprezece trigoane care vor construi numeroase trigoane regale pe semne de Foc, ceea ce reprezinta un urias potential astral. Unii Lei vor reusi sa infranga niste obstacole personale (reticente, orgolii, prejudecati) si se vor implica in activitati sau preocupari care le vor aduce succesul si satisfactia pe care, acum, nu le intrezaresc. Depinde de “maiestria”, subtilitatea si abilitatea fiecarui nativ de a risipi situatiile incomode in relatiile de cuplu si de a se impaca cu cei dragi, inclusiv cu copiii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...