Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pana pe 25 septembrie in zori, Leii vor beneficia de combinatia Venus/ Marte in sectorul lor natal, de unde si posibilitatea de a fi in buna forma fizica si psihica.

In mod normal, ei ar trebui sa aiba energie, sa fie harnici, intreprinzatori, determinati si norocosi. 19 septembrie – o noapte de griji, de spaime, de suparare cu privire la o chestiune de familie sau de patrimoniu familial. Intre 19 si 21 septembrie (pana la ora 16) unii vor sa se destina, sa uite de griji. Mici escapade care se desfasura in felul in care simt ei nevoia sa se echilibreze sau sa se “incarce”: mancare, bautura, chef, dans, petreceri, jocuri, aventuri, senzatii tari.

Intre 21 septembrie dupa- amiaza si 23 septembrie, ei se vor confrunta cu nevoia dictata de organism de a se supune unei restrictii alimentare, unui regim de viata atent supravegheat sau chiar cu limitarea unor capacitati fizice, drept care o serie de activitati vor fi abandonate sau amanate. Intre 24 si 25 septembrie, Leii vor stabili intalniri si intrevederi, audiente, sedinte in vederea punerii de acord intr-o chestiune relativ urgenta, ce-i obliga sa ia masuri, decizii categorice.

Pe 25 septembrie, ora cinci dimineata, Marte intra in zodia Fecioarei, respectiv in segmentul banilor si, de acolo, va opera, pentru niste saptamani, o serie de evenimente legate de primirea si administrarea banilor.

Uneori, aceasta chestiune baneasca priveste regimul salarial dar, aceasta este directia de evolutie ulterioara, pentru ca, in cele cateva ore ce se vor scurge pana la sfarsitul perioadei pe care o analizam, Marte nu va putea sa creeze evenimente. In schimb, pe 25/26 septembrie, pot primi un mesaj sau un semn, cu conotatie financiara sau patrimoniala, de care este bine sa tina cont.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...