Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, perioada in care Leii vor fi solicitati intens. Ei vor trebui sa fie activi, sa raspunda tuturor situatiilor care le reclama prezenta sau initiativa. Doar ca, de multe ori, implicarea lor ar putea fi provocata de neplacerea cu care se confrunta un membru apropiat din familie, de o avarie in gospodarie.

Mai complicat vor sta lucrurile daca vor fi implicati in conflictele conjugale. Acestea se pot declansa brusc si-i vor face pe Lei sa-si iasa din sarite. Furia lor poate atinge cote mari. Practic, intr-o astfel de ipostaza, nici nu se va putea discuta cu ei. Ipostaza este valabila si in cazul conflictelor intre asociati. “Lovituri de teatru”, in contextul desfasurarii unor procese, provocate de catre Lei care prefera sa “arunce totul in aer” pentru a limpezi o situatie confuza, tulbure, in dezavantajul lor.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a V-a si, de acolo, va da impulsuri puternice care ii vor impinge pe nativi spre excese: petreceri fara noima, cufundarea in alcool, implicarea in jocuri periculoase si pariuri riscante, placerea de a se “juca cu focul”, spirit de aventura cultivat, uneori, fara scrupule sau fara mila, fata de cei apropiati, care sufera din cauza lor.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, preocupari banesti: momente cand dorintele lor vor fi marcate de vanitate, ceea ce ii va impinge la cheltuieli nesabuite doar pentru a-i uimi sau umili pe cei din jur. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, se va contura o etapa a dialogurilor stupide, a neintelegerii corecte a unui mesaj sau al receptarii adecvate a unei informatii; rastalmaciri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...