Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 martie, Leii ar trebui, in mod normal, sa se simta in largul lor, Luna tranzitandu-le semnul natal, ceea ce la va da un plus de entuziasm, de energie, de incredere sau chiar de eficienta. Aceasta Luna in tranzit, dimpreuna cu Soarele lor natal, cu planetele din Sagetator si cu cele din Berbec vor alcatui mai multe trigoane regale care vor sustine activitatile specifice caselor I, V, IX in care identificam multa ambitie, multa tenacitate, puterea de a face salturi, de a risca sau de a-si asuma ipostaze interesante.

Nu identificam insa nici un fel de emotie sau de sentiment, nici o slabiciune si nici o “dulceata” sufleteasca. Intre 21 si 23 martie dimineata, axa celor doua case ale banilor ii va chema la raport si inca la unul deloc simplu de rezolvat.

Intreaga saptamana, mai ales perioada 25/26 martie, se contureaza complicata, ea fiind presarata cu blocaje, intarzieri, formalitati administrative, termene lungi de asteptare care vor functiona ca niste nesanse ale momentului.

Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, Leii vor primi, ca toata lumea, influxurile Lunii Pline din Balanta si ale eclipsei de Luna din 23 martie, care se vor aseza pe casa lor a III-a, cea legata de drumuri si schimburile de idei si informatii, loc in care “isi va face de cap” si Luna Neagra, motiv pentru care indemnam la ratiune si masura in tot ceea ce tine de micile relatii (vecini, cunoscuti ocazionali, parteneri de dialog de moment etc.), la grija pentru felul in care se vor prezenta, daca va fi cazul, la examenele si probele ori concursurile cu miza profesionala sau chiar la deplasarile curente.

Specificul acestei perioade o vor da surprizele, evolutia nebanuita a unei situatii aparent banale spre un risc, un conflict, un accident. Este si perioada cand nativii pot face afirmatii exagerate, nefondate, extravagante, costisitoare ca imagine sau autoritate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...