Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 decembrie, Leii sunt inventivi, au ganduri mari si planuri indraznete. Unele dintre ele privesc depasirea unei situatii si care ii enerveaza pentru ca “ii tine pe loc”, intr-o chestiune sufleteasca, emotionala.

Alteori, daca activeaza intr-un domeniu al creativitatii, isi propun sa sparga tiparele obisnuintei, ale rutinei, ale monotoniei sau ale unui drum batut care nu le mai da satisfactii, incercand sa se afirme printr -o initiativa sau un proiect curajos.

Acest context astral ii poate pune pe ganduri pe cei unii dintre cei care au acum intre 40 – 42 de ani impingandu-i sa ia decizii “pe negandite”, bruste, radicale cu privire la viitorul lor, toate trairile ca si deciziile de altfel, luand aspectul unei crize existentiala, motivata si de impactul pe care il are apropiatul sfarsit de an, ce ii obliga la analize, la concluzii si, fireste, la angajamente fata de ei insisi, mod de viata interioara care se perpetueaza si pe 21/22 decembrie, cu atat mai mult cu cat, aceasta retrospectiva a anului 2015 sau a intregii lor existente, are ca punct central de nemultumire cariera si imaginea lor publica.

Pe 23 si 24 decembrie Leii se vor complace alaturi de prieteni in petreceri, discutii, veselie si antren. Pe 25 decembrie, Luna Plina in Rac ii poate tempera, facandu-i mai reticenti in fata risipei de energiei sau ii poate obliga, in momentele cand ramanand “doar cu ei insisi”, se se gandeasca la ceea ce ii asteapta, pe termen scurt, in legatura cu banii si locul de munca.

Atentie, totusi, pe sectorul sanatate, la riscurile care se accentueaza in perioada 25/26 decembrie, cu privire la sistemul osos (risc de fracturi, entorse, luxatii, etc.), mai ales ca e vremea sporturilor de iarna (schi, patinaj) dar si al excursiilor, al deplasarilor cu tot felul de mijloace de transport mai mult sau mai putin “omologate”, in chip recreativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: