Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, stari de spirit dizarmonice legate de situatia unor rude sau de evenimentele care le-ar putea aduce o lezare patrimoniala sau locativa, fapt ce-i ingrijoreaza dar, pentru care, pentru moment nu gasesc o solutie concreta.

Pe 18 noiembrie, la ora 13:42′, va avea loc faza Lunii Noi in Scorpion, eveniment astral care ar mai putea genera stari disonante la nivelul felului in care nativii vor judeca mostenirea de familie din perspectiva numelui, a traditiilor, a educatiei primite si a legaturilor de rudenie, care-i nemultumesc sau le apar, brusc, acum, o povara.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, excelenta stare fizica ceea ce le va permite celor tineri sa faca sport, sa aiba rezultate frumoase la pregatiri in vederea unei competitii sau celor “inca tineri” sa se mentina intr-o forma buna fizica prin antrenamente. Dorinta de a cultiva activitati care provoaca placere si relaxeaza va fi puternic resimtita din 22 noiembrie, cand Soarele, va intra in zodia Sagetatorului si le va insufla optimism si chef de viata.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, munca desfasurata fara nici-o tragere de inima ori fara vreo satisfactie anume.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, dialogurile nu vor fi sustinute de catre tranzitele care vor induce contradictii, idei divergente, puncte de vedere ireconciliabile, motive de disputa si/sau iesiri nervoase ale nativilor exasperati de divagatiile si propunerile nerealiste ale unor parteneri de discutie. Va ramane activa intreaga saptamana viitoare opozitia Uranus/Marte, pe directia Berbec/Balanta, respectiv, pe axa caselor III/IX si care va patrona o frecventa ambalare in idei, opinii sau solutii la care vor renunta, apoi, repede; incapacitate de a se armoniza cu cei cu care nativul intra in contact din cauza unor reactii intense, subiective, contradictorii si, deseori, nejustificate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...