Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, momente de stres, de conflict din care nativii nu se pot detasa pentru ca e vorba de un conflict sau de un raport dificil de impacat intre interesul familial si cel public, social, profesional.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, proiecte legate de o placere, un divertisment care sufera mici modificari sau piedici.

Pe 20 martie, Soarele va intra in casa evolutiei profesionale prin spor de cunoastere sau, intr-un alt plan existential, in casa calatoriilor dincolo de granitele tarii, pe care le va sustine in chip armonios.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, etapa greoaie la locul de munca, aglomerare de sarcini, apropierea unui termen-limita care-i obliga pe Lei sa osteneasca la serviciu pana tarziu, stres si mici disfunctii pe care trebuie sa le ocoleasca ori sa le depaseasca. In planul sanatatii de fiecare zi, posibile crize reumatismale de scurta durata sau, indiferent de varsta, dureri osoase si musculare, meteo-sensibilitate, slabiciune, rigiditate, limitare a miscarilor firesti in cazul celor care au suferit accidente si operatii la nivelul aparatului loco-motor.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, dialoguri ciudate, informatii care ii pun pe ganduri. 24 martie se arata a fi o zi speciala prin combinatia dura dintre planetele care traverseaza casa comunicarii, casa muncii, a sanatatii si cea a strainatatii. Undeva, pe una sau pe alta dintre aceste trei directii de viata, se va produce un conflict de viziune, de interese, de mod de a actiona sau de a intelege lucrurile. Unii se pot confrunta cu dificultati majore in luarea unei decizii sau in exprimarea publica a unui punct de vedere pe fondul educatiei primite, a informatiilor detinute, a constiintei care opereaza asupra lor intr-o directie contrara interesului colectiv, public sau conjunctural.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...