Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 18-24 Iunie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 18-24 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), cel mai intens solicitata va fi axa relatiilor afective, a relatiilor sentimentale sau a integrarii nativilor in grupurile de prieteni de care sunt legati prin gusturi sau placeri comune. Se vor dezvolta o serie de contradictii si interese divergente care nu vor strica relatiile in sine, dar le vor supune unor fluctuatii de solidaritate, de implicare si chiar de simpatie. Leii, mai orgoliosi, se vor simti dati la o parte.

Cel mai mult va suferi, in aceste zile, comunicarea care le va permite derapaje de exprimare sau alterari ale starii de spirit. Gesturi si atitudinile Leilor fata de o serie de cunoscuti sau chiar apropiati lor sufleteste ( copii, iubit/iubita) vor fi catalogate de catre acestia drept “mofturi”, crize de vanitate, desi, pe fond, nativii vor avea dreptate.

Aceasta atitudine inegala, inconsecventa si oarecum paradoxala e va accentua pe 20 iunie, pe fondul, surescitant pentru ei, a fazei de Luna Plina. In unele cazuri, aceste relatii pot fi tulburate si de interesele banesti care conditioneaza respectivele relatii interumane.

Perioada ii mai poate impinge pe nativi, din dorinta de compensare sau de afirmare intr-un stil bombastic, la implicarea in jocuri si pariuri cu mize exagerate, in activitati sportive practicate imprudent. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, unii vor fi obligati sa “se intoarca la matca”, adica la munca, rabdare, asiduitate, atentie si concentrare, la locul de munca.

Sanatatea, la randul ei, va fi influentata de tranzitele momentului care aduce doua planete in zodia Racului (casa a a XII-a a cerului astral al acestor nativi): Venus, din 18 iunie si Soare, din 21 iunie. De aceea, pentru unele persoane, mai ales daca au depasit varsta maturitatii, se pot activa suferinte organice mai vechi, cu o manifestare vizibila predominant gastrica, metabolica, dermica si, secundar, pancreatica sau de factura alergica.

Intre 23 si 24 iunie, unii Lei pot avea motive de enervare provocate de o avarie in gospodarie, de o pierdere, un furt sau de consecintele unor evenimente meteorologice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...