Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), stare proasta interioara produsa de evenimentele care au loc in familia unui nativ.

Pe 18 februarie, Soarele va intra in casa a VIII-a a relatiilor materiale cu diferite persoane sau institutii. Se intrevad, pentru o luna de acum incolo, situatii confortabile, gesturi placute chiar daca nu substantiale din punct de vedere banesc.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), forfota sentimentala. Nelinistea, frisonul sau interesul brusc pentru o persoana, aspiratia pentru o poveste de dragoste care sa-i smulga din banalitatea existentiala, ii pot face pe nativi sa riste, sa subestimeze avertismentele si sa ignore sfaturile celor apropiati. Posibile succese in plan sportiv.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), plictis la locul de munca, stres, rutina, eventual volum mare de munca.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, furtuna intr-un pahar cu apa in mediul conjugal. Exprimari putin cam prea indraznete sau initiative hazardate care ii vor surprinde pe partenerii de afaceri sau de proiect ori chiar de viata. Nota generala va fi data de dorinta arzatoare de progres si afirmare, mai ales a celor tineri, care-i va pune pe jar…, pe foc…, in legatura cu pregatirea lor profesionala si cu sustinerea unor forme de verificare a cunostintelor si atestare a abilitatilor dobandite prin diferite forme de invatamant superior care sa le permita sa ceara posturi de masura ori sa ajunga in functii. Va fi un moment al efortului, al concentrarii, al mobilizarii resurselor interioare pentru a face fata acestor examene. Cei care sunt deja abilitati pentru anume meserii pot face pasul urmator, temerar, al ruperii de trecut (demisie, parasirea tarii, etc.) pentru a continua, la un alt nivel, evolutia lor socio-profesionala. Acesta este substratul motivational pentru decizii curajoase, riscante, vecine cu aventura.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...