Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare le aduce Leilor de toate: o iluminare in casa a IX-a, ceea ce inseamna ca, macar intr-un domeniu de viata, vor incepe sa gandeasca altfel si o provocare, incepand cu ziua de 20 aprilie, cand Soarele va intra in cea mai inalta pozitie pentru ei, adica in casa a X-a.

Se vor pune noi premize legate de cariera, imagine, autoritate. Vor fi obligati sa lupte, sa fie motivati, sa gaseasca strategii, sa nu cedeze, sa nu abandoneze.

Faza de Luna Noua din 18 aprilie priveste sectorul implinirii profesionale, al atasamentelor fata de o serie de idealuri si viziuni despre lume si viata, in care ei sa se integreze, care presupun din partea lor un efort de auto-depasire, de integrare dar si un salt in vederea unor noi experiente de viata. Uneori, acestea presupun acceptarea cam pe nepusa masa a unor responsabilitati sau a unor schimbari de stil de viata care sunt o conditie necesara pentru pasii de urmat in virtutea unei decizii sau dorinte anterioare.

Acum doar se creeaza niste oportunitati sau se alunga niste nedumeriri care ii mentineau intr-o stare de nehotarare. Aspectul ii avantajeaza pe cei tineri, pe cei inca tineri (adica in preajma varstei de 48 de ani), sau pe toti cei care vor sa faca o schimbare in viata lor. Jupiter a inceput de putin timp sa lucreze in beneficiul lor iar aceasta sustinere trebuie exploatata.

Marele Benefic va ramane in tranzit prin zodia lor pana la inceputul lunii august a.c., adica inca patru luni. Intre 21-23 aprilie intalnirile cu o serie de cunostinte pot fi placute, utile, relaxante. Se pot specula mici oportunitati si coincidente, ce vor tese sau vor intari o serie de legaturi pana mai ieri sporadice sau distante, care le pot aduce un sprijin, un ajutor sau o informatie utila.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...