Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 17-23 Septembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 17-23 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), sansele de a actiona pe directia obtinerii sau reglementarii unor avantaje materiale sunt minime.

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), se poate observa o tendinta de emancipare, mai ales in randul nativilor tineri, care vor dori sa-si faca publice intentiile, proiectele, punctul de vedere sau conceptiile despre lume si viata intr-un cadru organizat (conferinte, intruniri, sesiune de comunicari, sedinte importante, declaratii publice, marturii, documente lansate in media, etc.). Multe dintre ele pot face impresie dar, in egala masura, pot soca prin maniera de prezentare, prin stilul radical al abordarii, prin premizele puse in discutie. Va fi nevoie, de temperanta, autocontrol si masura.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), disponibilitatea astrala ii poate impinge spre initiative menite sa-si consolideze pozitia castigata la locul de munca, sau functia in care au fost investiti de curand.

Din 23 septembrie se va contura o adevarata o provocare fata de acest efort de afirmare si dezvoltare personala iar principala subminare sau amenintare la adresa imaginii si autoritatii lor publice poate veni dinspre rudele ale caror fapte sau stil de viata se va rasfrange negativ asupra lor.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), divergente cu prietenii, controverse pe chestiuni de conduita, scara de valori morale, initiative sau legitimitate a unor optiuni. Din 22 septembrie, Soarele se va afla in casa calatoriilor scurte si a dialogurilor; contextul va fi favorabil examenelor si obtinerii de acte legale care atesta pregatirea lor profesionala.

Din a doua parte a zilei de 23 septembrie, se pot instala discrete disfunctii gastrice, metabolice, osoase: intoleranta la un aliment, la un medicament sau la factorii cu potential alergen ridicat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...