Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, Leii au chef de distractie, cauta provocari care sa le permita sa-si etaleze farmecul si calitatile personale.

Avantajate sunt insa doar activitatile si intrecerile sportive. Aventurile se manifesta mai ales in ipostaza unor scurte evadari din peisaj, fara implicare afectiva, fara urmari, fara viitor. Un comportament prea “camaraderesc” risca sa fie inteles gresit de catre copii, alterand astfel procesul educativ si subrezind autoritatea parintilor. Intre 19 si 20 octombrie, la locul de munca se pot ivi situatii care sa le solicite prezenta peste program ori volumul de munca sa fie unul sporit de niste conditii de criza (urgente, modificari de ultim moment, plecarea unor colegi etc.).

Discrete si trecatoare, probleme medicale legate de sistemul osos sau de fiziologia pielii. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, unii pot purta niste discutii legate de un posibil parteneriat, de o colaborare, care pot revela detalii surprinzatoare. Din 23 octombrie, dupa ora 8 dimineata, se vor gandi la beneficii materiale sau la relatiile ce vizeaza bunavointa ori cumsecadenia cuiva in avantajul personal.

Casa banilor este, intreaga saptamana, conditionata de demersurile lor de a castiga mai ales in ipostaza muncii platite. Cei doi Benefici lucreaza relativ bine in acest sector doar ca, Jupiter, hartuit de Marte, le induce lipsa de masura si de rabdare iar Marte, primind opozitia lui Kiron, le trimite Leilor, in preajma zilei de 23 octombrie, un avertisment cu privire la tot ceea ce tine de castiguri, patrimoniu, drepturi cuvenite, indicand totodata, prin mesaje discrete, ce principii ce sunt pe cale a fi incalcate si al caror prejudiciu se va revela mai tarziu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...