Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 21/22 octombrie ii pot pune pe nativi in situatia de a-si reevalua o convingere personala, un crez, un ideal, un scop major. Pe fondul unor blocaje de moment sau pe fondul evaluarii destul de lucide a propriilor forte, acestia pot accepta cu greu nevoia de a opera niste schimbari fie la nivelul constiintei, fie la nivelul deciziei si actiunii, chiar daca asta nu-i face deloc mai fericiti sau mai linistiti.

Le-as numi compromisuri necesare sau ajustari obligatorii de plan de viata. Harta cerului mai arata o ipostaza posibila: primesc sfaturi (sau avertismente), dar pe 23/24, acestea, ignorate sau minimalizate, vorbesc despre o sansa risipita. Fie mandria, fie graba sau viteza in care traiesc ii fac sa nu inteleaga pe de-a-ntregul mesajul, sa nu tina seama de el sau sa il sacrifice. Pacat. Sfarsitul saptamanii ii confrunta cu probleme de familie, de casa (in sens locativ, patrimonial sau doar gospodaresc).

Chiar daca faza de Luna Noua dureaza putin ca timp, conditionarile ei se intind pe parcursul unei luni si sunt semnificative. Lor li se adauga influxurile Eclipsei si atunci putem avea argumentele necesare pentru a-i avertiza pe nativii din zodia Leu cu privire la o posibila stricaciune, paguba, furt sau pierdere a unor obiecte din gospodarie. Jupiter le permite sa fie in forma fizica buna sau sa depaseasca mai usor o serie de afectiuni organice. Pe 18/19 octombrie pot avea parte de surprize placute.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...