Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, posibile cadouri, gesturi de natura materiala ca semn de pretuire, recunostinta sau recompensa pentru un serviciu ori un “bine” facut de nativi unor persoane.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, principiile de viata ale Leilor vor fi lezate sau puse la incercare (renunta sau se conformeaza unor presiuni de moment), venite dinspre latura activitatii profesionale. Vor intra in joc si chestiunile legate de sanatate sau de motivatie personala care nu pot fi facute publice sau nu pot fi invocate ca argumente intr-o situatie care devine, din ce in ce mai stringenta pentru ei.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, posibil mic succes legate de exercitarea unei functii, a unei responsabilitati ce “sta in vizorul public”. Nume laudat, felicitari…

In dimineata zilei de 21 iunie, Soarele va intra in zodia Racului si va actiona asupra lucrurilor mai putin stiute, tainuite, pe care le vor aduce la suprafata, spre stiinta nativului, pe cai “soft”: telepatie, presimtire, vis premonitoriu. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur, care le va induce Leilor dorinta de a rascoli trecutul, de a se intoarce la probele materiale ale unei experiente anterioare (scrisori, documente, acte oficiale) ca sa inteleaga mai bine contextul care le-a generat si circumstantele in care el a actionat intr-un anume fel si asupra carora continua sa aiba indoieli sau banuieli.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, casa a XII-a va fi si mai solicitata datorita tranzitului Lunii prin zodia Racului care, la sfarsitul zilei de 23 iunie, se va afla la numai cateva ore distanta de maximul fazei de Luna Plina, moment asociat cu Solstitiul de vara, care, in traditia noastra – Sanzienele – dar si a altor popoare, este un moment ale revelarii adevarului, al descatusarii fortelor ascunse ale naturii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...