Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai important sector al hartii cerului astral al Leilor este casa a VIIa. Aici, ei au parte de intrarea Soarelui in Varsator, de faza de Luna Noua, de opozitia planetei Venus cu Jupiter, de retrogradarea mercuriana din 23 ianuarie si de prezenta mai multor planete in tranzit prin aceasta casa.

Opozitia beneficiilor din 19 si 20 este resimtita in plan personal ca un disconfort sau ca un sir de inadvertente: mici greseli personale, mici abuzuri ale altora, mici neconcordante in plan partenerial; cooperarea e asprita de divergente, negocierile duc lipsa de argumente viabile sau, daca acestea sunt legitime, in mod abuziv, nu se tine cont de ele. Se pun sub semnul intrebarii atat semnarea unor acte sau acel “a bate palma” specific in afaceri, oportunitatea lor, cat si durata pe care ele pot functiona, tinand cont de terenul subred pe care s-au constituit.

Unii parteneri pot sa-si ia vorba inapoi, sa se “rasuceasca”, aducand, in loc de argumente, false ipoteze de lucru si rastalmaciri de tipul “dar n-ar fi mai bine sa…”, “dar daca cumva se intampla sa…” etc.

Dificil, strident, ostil, tot ce tine de evolutia unui proces, de o mediere. Luna Noua (20 ianuarie) poate schimba evolutia unui conflict prin provocari greu de intuit pentru moment din ce sector se pot naste. Între 22-24 ianuarie tot ceea ce a fost motiv de enervare intr-o chestiune baneasca se poate colora cu o latura afectiva, emotionala.

Nu intrati in panica: aspectele astrale care privesc casele II-VIII, ale banilor, au o doza mare de eroare, de proasta evaluare a situatiei, de tentativa a fi “lucrati” de cineva, dar nu neaparat de reusita a acelora.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...