Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, motiv de bucurie provocat de un cadou, o situatie favorabila lor din punct de vedere material; posibile donatii, acte intre vii, testamente, mostenire, iesiri din indiviziune, valorificarea inteligenta a unor bunuri patrimoniale. Din 18 februarie, cand Soarele si Mercur vor intra in zodia Pestilor, aceste ipostaze se vor intensifica, unele luand aspectul fericit si oarecum incredibil de “vis implinit”, de proiect important realizat prin interventia cuiva (persoana sau institutie) in segmentulcheie necesar materializarii lui.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, Leii se vor infuria sau se vor ambitiona si isi vor propune sa demonstreze ceva, cuiva. Greu de precizat de unde va veni provocarea; cert este ca Leii isi vor mobiliza toate resursele si vor actiona neasteptat de repede, luandu-i pe cei vizati prin surprindere, prin forta de atractie rapida. Combativitatea lor va fi la cote mari, nativii neezitand sa riste, macar de dragul spectacolului.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, Leii se vor tempera brusc si, in contradictie cu felul in care “au scos flacari” zilele anterioare, acum, vor surprinde asistenta printr-o prudenta de-a dreptul suspecta, supraveghind o persoana sau o situatie asemenea animalului (care da numele zodiei lor) care pandeste victima ce urmeaza sa fie hrana lui viitoare.

Din 23 februarie, dupa ora 2:08, se vor inmulti momentele cand Leii se vor ocupa de vizite, intalniri, conversatii, consultari. Relatiile afective vor fi mai tumultuoase si mai radicale, evoluand pe muchia fina a unei despartiri iminente. Raman active tendintele manifestate in saptamanile anterioare: cheful de aventura, placerea “senzatiilor tari”, disconfort familial sau doar casnic/gospodaresc si problemele de sanatate legate de sistemul osos, piele ori de metabolism.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...