Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), perioada buna, in care Luna le va insufla nativilor energie, incredere, optimism si multa vointa, factori care le vor permite sa se inhame la munci mai grele, la activitati anoste sau la mici batalii personale. Tranzitul Lunii se va reflecta si in relatiile parteneriale de orice tip, facandu-i pe acesti nativi, orgoliosi si greu de induplecat in orice context in care opinia lor va conta.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, problemele materiale vor avea o pondere speciala in ansamblul activitatilor curente, cu atat mai mult cu cat, din 19 decembrie, Marte va tranzita casa a VIII-a a preocuparilor legate de intrarea in posesie sau de reglementarea unor bunuri ce li se cuvint prin mosteniri, donatii, cadouri, sponsorizari, finantari, ajutoare filantropice.

Nota generala este de speranta disproportionata fata de realitate; de aceea, pentru a nu suferi o dezamagire, nativii nu ar trebui sa-si faca iluzii cu privire la valoarea sau intinderea in timp a acestor beneficii, pentru ca ele ar putea intarzia sau ar putea fi mai restranse decat estimeaza. Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), mari probleme de comunicare.

Leii vor avea nevoie de o stapanire de sine de fier pentru a nu “exploda” pe fondul unor conflicte sau in contextul unei activitati care-i va solicita la maximum si-i va pune intr-o postura vulnerabila, creand impresia unei vinovatii personale. Drumurile se pot anula in ultima clipa, alte deplasari pot surveni pe fondul unor urgente.

Din 21 decembrie, Soarele se va afla in casa a VI-a de unde le va insufla tenacitate si indarjire dar, unora, le va subrezi starea de sanatate legata de fiziologia oaselor si articulatiilor. In restul zilei de 23 decembrie, casa, familia, rudele ori chestiunile gospodaresti vor fi motiv de suparare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...