Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, tendinta de a se izola de forfota vietii curente, pentru a analiza, neinfluentati de circumstante, evenimentele care se deruleaza, unele cu miza importanta pentru activitatea lor profesionala care evolueaza nesigur sau nemultumitor.

Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, Leii se vor simti plini de energie si curaj, vor fi in forma, vor avea determinarea interioara necesara sa se apuce de treburile antipatice pe care le-au tot amanat. Dar nu va fi vorba de activitati marunte ci de unele care tin de esenta existentei lor ori chiar de Sensul vietii.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, preocuparile financiare le vor acapara intreaga atentie. Poate ca, mai mult decat faptele, esentiale vor ramane discutiile pe tema banilor (contracte, investitii, vanzari sau valorificari ale unor bunuri, renegocieri salariale, subventii, facilitati, etc.). Toate acestea vor beneficia de un cadru propice rezolvarii lor, rapide si in avantajul nativilor, dupa 20 septembrie dimineata, cand planeta Venus va intra in zodia Fecioarei, semn in care va ramane pana pe 14 octombrie a.c. Mai exista reperul astral al fazei de Luna Noua in Fecioara, care va opera pe casa a II-a a banilor si care se va produce pe 20 septembrie, la ora 09:30′, indicand o posibila schimbare a statutului lor financiar sau inceputul unei noi etape.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, nativii vor reusi sa “supravietuiasca” provocarilor si tensiunii generate de opozitia intre Uranus si Jupiter, pe axa celor doua case ale comunicarii. Leii vor gasi resursele necesare sa se stapaneasca mai ales ca, din seara zilei de 22 septembrie, casa a III-a a comunicarii se va afla sub influenta Soarelui care va intra in zodia Balantei si care va instaura temperanta necesara lor sa controleze orice situatie delicata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...