Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 16-22 Noiembrie 2019


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 16-22 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 și 17 noiembrie, discrete stări organice: oboseală, muncă fără tragere de inimă, mobilizare greoaie, poftă de mâncare redusă, tulburări legate de mobilitatea articulațiilor, dureri osoase.

Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, stare generală ameliorată, mobilizare exemplară a nativilor și disponibilitate de a se “înhăma la greu”, de a face efort, de a rezista la stres sau chiar de a manifesta entuziasm față de ipostazele de viață care altădată îi lăsau indiferenți.

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Plasat în sectorul casei, al familiei și al legăturilor cu trecutul, acest tranzit nu va fi la fel de activ ca în alte sectoare ale cerului lor astral, dar va fi destul de puternic ori de câte ori va răscoli și va scoate la suprafață amintiri neplăcute, resentimente, neîncredere, bănuială, obligându-i pe nativi să aibă reacții dure, aparent disproporționate față de situația care le stârnește, dar motivate din perspectiva experiențelor anterioare.

Nativii ar fi mai înțelept să nu vândă sau să cumpere bunuri importante, de valoare, până după 3 ianuarie 2020, când Marte va părăsi acest sector, decât dacă este absolut necesar și atunci, după o temeinică verificare atât a oamenilor cu care intră într-o tranzacție, cât și a statutului imobilului însuși. Nu vă lăsați fermecați de promisiuni, de prezentări încântătoare, care pot ascunde vicii juridice sau financiare.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, efort de a drămui, distribui sau administra cât mai avantajos banii, economiile, câștigurile sau, evident, salariul. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, capacitate de a acționa cu diplomație sau cu indiferență la provocările verbale care nu privesc o latură importantă a existenței lor (statut public, responsabilitate profesională, imagine, credibilitate).

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...