Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie tendintele generale sunt contradictorii: dorinta lor de moment este sa se distreze, sa se rupa de preocuparile plictisitoare dar obligatiile multiple ii impiedica astfel ca nativii vor face efortul de a-si gasi timp pentru placerile spre care tanjesc, mai ales in ipostaza de hobby.

O alta piedica in calea fericii lor ar putea fi situatia neclara baneasca: asteapta niste bani de undeva dar acestia intarzie sa apara, asa ca nici ei nu stiu incotro sa o ia nefiind (unii, desigur!), in largul lor din punct de vedere financiar.

Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′), munca va deveni si mai importanta decat in perioada anterioara. O pot face cu destula neplacere mai ales daca, la locul de munca se confrunta cu limitari, controale, obstructii si schimbari care merg pe principiul “din rau in mai rau”.

La capitolul sanatate, totusi, este de acordat o atentie speciala, mai ales ca, la inceputul zilei de 20 iulie, se va produce faza de Luna Plina care va avea darul de a solicita organismul. Nota generala a starii lor interioare va fi oboseala, plictisul, mobilizarea greoaie, starea de iritare permanenta, lipsa poftei de mancare, nelinistea care revine, deranjant, deseori in peisajul lor interior.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, pentru unii, pare sa inceapa o perioada de provocari, discutii, intalniri, premize noi de lucru sau de viata. Surprizele pot fi repetate. Pe 22 iulie, la ora 12:32 (ora de vara a Romaniei) Soarele va intra in zodia lor natala, ba mai mult, va fi vorba de un Soare puternic, in domiciliu, care va incepe sa lucreze in favoarea lor, dandu-le mai mult elan, mai multa incredere, mai multa determinare si, daca va fi cazul, mai multa combativitate.

Din a doua parte a zilei de 22, iulie Venus si Mercur vor atrage norocul de partea Leilor oferindu-le mici bucurii materiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...