Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie, cele doua case ale comunicarii, invataturii, examenelor indiferent de gradul lor de dificultate sau de cadrul oficial in care se desfasoara, sunt distorsionate de tranzitele perioadei.

Risc de nesanse, incurcaturi, intorsaturi ciudate ale sortii etc. A se evita examenele, audierile, probele practice, discutiile importante, cu atat mai mult cu cat ele privesc un demers legat de strainatate sau la a caror desfasurare participa un invitat sau un delegat strain.

Nici drumurile fie ele scurte sau lungi, pe distante mici sau mari, de placere sau cu treburi oficiale nu sunt mai bine aspectate. Unele disfunctii care se configureaza in aceasta zi pot continua pana spre 21/22/23 ianuarie cand pot cunoaste fie o reluare fie o acutizare a starii negative de lucruri.

Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, se instaleaza, mai ales in cazul celor care au functii si responsabilitati importante, situatii incordate care impun un mare autocontrol. Alte persoane pot primi, dinspre familie, ecoul sau efectul de bumerang al unor conflicte care complica sau risca sa compromita o postura publica, un interes, o decizie (aspect de constrangere morala).

Intre 19 si 21 ianuarie dupa-amiaza, Leii isi pun nadejdea in prieteni, cunoscuti si aliati. De la ei vor sa capete influenta, sustinere ori solidaritate, ceea ce este evident! o iluzie desarta. Mai bine nu le solicita acelora ajutorul pentru ca mai mult ii deruteaza.

Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie, in sufletul lor se confrunta tot felul de stari de spirit care, uneori, provin de la locul de munca, alteori, nu fac decat sa reflecte multimea problemelor de constiinta contradictorii cu care se confrunta. Din 20 ianuarie, Soarele va intra in casa a VII-a si, timp de o luna, va accentua conflictele de familie sau va accelera o serie de demersuri cu privire la patrimoniul, averea, casa lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...