Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 15-21 Octombrie 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 15-21 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), premize astrale care pot genera evenimente – surpriza sau care ii pot impinge pe nativi sa ia decizii neasteptate. Lumea ideilor si reprezentarilor superioare se poate reaseza pe principii noi dupa eventuale confruntari dure sau brutale cu consecintele vechilor conceptii sau decizii ori pe fondul unor evenimente care se precipita.

Uneori, legat de un drum, un examen, se pot produce ameliorari ale unei evolutii ce presupune acumulare de experienta, de informatie. Desfasurare atipica a conditiilor de sustinere a unui examen. Eventuala nesiguranta sau fluctuatie a starii interioare a candidatului care poate fi influentat de impactul, destul de puternic, al fazei de Luna Plina din 16 octombrie.

Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, perioada de rezistenta fizica; nativii pot face fata provocarilor sau situatiilor complicate in care se amesteca si interesele de familie sau situatia speciala a unei rude apropiate. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, interes pentru opiniile si informatiile formulate de persoanele din anturajul lor.

Se pot face proiecte comune pentru o viitoare calatorie, excursie, deplasare pe termen scurt. Din 18 octombrie, Leii vor avea de partea lor, in casa a V-a, a sentimentelor si placerilor, chiar planeta placerilor, Venus, ceea ce ii va transforma in niste “pofticiosi” care vor sa “guste” din toate. Inclinatie, in urmatoarele saptamani, spre aventuri, cochetarie, flirt.

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, stare proasta fizica alterata de trecatoare umbre sufletesti sau invers. Pentru unele persoane evolutia situatiei de la locul de munca poate fi sursa de ingrijorare, mai ales la sfarsitul zilei de 21 octombrie. Cei tineri sau femeile pot da dovada de entuziasm si forta creatoare in exercitarea unor prestatii artistice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...