Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

De pe 16 noiembrie pana pe 10 decembrie, Leii vor trai emotional. Miroase a dragoste, a pasiune, a aventura, a dilatare a simturilor, a cufundare in iubire sau in alte placeri ale vietii.

Acestea vor fi cautate, de-a dreptul cu obstinatie, tocmai pentru puterea lor de a compensa neplaceri sau suferinte, de a sterge umilintele mai vechi, de a le conferi sentimentul revigorator ca traiesc, ca sunt puternici, activi, pretuiti.

Nevoia lor de forta interioara se traduce si prin aceasta capacitate de a raspunde tuturor solicitarilor de a da curs unor momente care le pot produce, dupa caz, fericire, implinire, sau macar, banala bucurie cotidiana. Isi pot gasi satisfactie si implinire sau usurare sufleteasca in activitati de ordin public, care sa le sporeasca notorietatea, sa ii apropie de succes.

Dar, pentru asta, ei vor fi obligati sa faca mai intai un sacrificiu.Chiar si renuntarea la o ambitie mai veche, in favoarea unei provocari recente, este de natura sa-i mobilizeze. Sunt avantajati cei de varsta medie, manati de dorinta de a-si face un drum in viata, plecand de la principii noi.In cazul altor persoane – fie foarte tinere, fie dimpotriva, in pragul pensionarii sau la sfarsit de cariera – se exercita atat presiunea destabilizatoare a perechii Marte/Pluton, cat mai ales, partea de surpriza a cuadraturii acestora cu Uranus. Şi atunci, renuntarea capata aspectul calcarii pe mandrie sau al cedarii in fata unei constrangeri pe care nu o mai pot gestiona.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...