Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Frumoasa si intensa perioada traverseaza cei nascuti in acest semn de Foc! Pe 15 august, ei vor avea patru planete in tranzit prin semnul lor, ceea ce le va oferi o mare rezerva de energie cosmica necesara combustiilor viitoare. Preocupari banesti desfasurate cu calm, metoda, chibzuinta pe 16 si 17 august, poate si ca o consecinta a unui moment delicat financiar pe care il traverseaza. Intre 18 si 20 august, ei pot lansa tentative de mediere a unui conflict, pot face scurte deplasari sau vizite ca sa sondeze terenul intr-o directie relationala ce nu merge tocmai bine.

Nota generala este de prudenta si diplomatie sau cel putin asa ar fi indicat. In cazul unor nativi se mai poate vorbi de un demers nereusit care ii indeparteaza de punerea in aplicare a unui proiect. Dezamagiti, aproape ca isi pierd speranta si sunt gata sa renunte la visul lor sau la o constructie ce le-ar fi adus, prin materializarea ei, stabilitate materiala sau o recompensa substantiala. Este doar o chestiune de moment.

Intre 20 august dupa-amiaza si 21/22 august multe aspecte din viata de familie genereaza enervare, incordare, nemultumire, chef de cearta, incapacitate de a se abtine. Pe o alta directie, in gospodarie, se pot inregistra furturi, pierderi, pagube sau stricaciuni ori avarii provenind de la apa (gen inundatie).

Uneori, pot fi ei insisi atacati de un membru de familie care se dovedeste ostil, exigent, revendicativ si vesnic nemultumit. Domeniul ideilor superioare, al emanciparii profesionale de exceptie sau in activitati de pionierat este frumos sustinut astral intreaga saptamana, dandu-le, mai ales celor tineri, dorinta de a se implica in secvente de viata publica cu grad de risc, complicate sau periculoase.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...