Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 14-20 Octombrie


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, Leii vor fi intr-o buna forma fizica si psihica. Vor fi energici, hotarati si gata sa se implice in activitatile care ii solicita, fara sa se eschiveze.

Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei ceea ce va avea un efect pozitiv pentru tot ceea ce inseamna asimilare de cunostinte, primire si transmitere de informatii, discurs public. Premize reale pentru a trece cu succes examenele si verificarile.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, nativii s-ar putea confrunta cu o jena financiara. Fie au fost obligati sa faca zilele trecute cheltuieli masive, fie apar situatii care ii obliga sa-si reevalueze disponibilitatile financiare. Efort de a iesi din impas.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, noroc la drumuri, sansa de a face o calatorie importanta care le deschide un drum ori le faciliteaza, in jurul datei de 19 octombrie, cand va avea loc faza de Luna Noua in Balanta, intalniri si imprejurari favorabile.

In seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra in zodia Scorpionului. Acest tranzit va genera sentimente speciale, traite intens dar nativii nu vor dori sa vorbeasca despre tristetile sau suferintele provocate de boala sau necazul cuiva din familie, de greutatile cu care se confrunta o ruda si isi vor reprima mania sau furia daca au fost jigniti si nedreptatiti, ipoteza care s-ar putea contura dupa 20 octombrie, dupa ora 04:41′. Unele persoane nascute in zodia Leului pot trece prin clipe grele, vecine cu spaima, in situatia in care cineva din familie ar avea probleme cu legea care il vor pune – cu sau fara voie – in situatia de a fi trase la raspundere. Nota generala a saptamanii viitoare este data de o combinatie dulce-amara nascuta din situatii neobisnuite care ridica bariere de intelegere care nasc crize de constiinta si atitudini refractare fata de o directie de viata si actiune care li se impune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...