Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Disponibilitatea spre relaxare, aventura, sport afisata in zilele din urma va continua si pe 14 noiembrie. Mai ales cei maturi vor fi predispusi sa se dedice distractiilor.

Pe 15, 16 si 17 noiembrie dimineata unii au mult de lucru la locul de munca sau sunt plictisiti, fara chef, depasiti de situatie, drept care starea lor de spirit va fi una morocanoasa. In a doua jumatate a zilei de 17 noiembrie si, apoi, pe 18 si 19 noiembrie dimineata, Leii vor dori sa discute cu cineva, ori sa aduca in actualitate o chestiune de familie, de avere, de patrimoniu, de autoritate intre rude care pleaca mai mult din dorinta de a le da acelora o lectie, de a-i “pune la punct” pe unii sau de a-i avertiza pe altii cu privire la o chestiune de principiu, la o conduita sau la optiune care-i afecteaza in interesele lor.

Din 19 noiembrie dupa-amiaza, Leii incep sa faca o serie de calcule si planuri in care dorinta, fictiunea si lipsa de informare corecta ii imping spre constructii mentale disproportionate fata de realitate sau propriile lor capacitati de a le pune in aplicare sau duce la bun sfarsit. De altfel, confruntarea cu realitatea brutala se va produce aproape imediat, naruindu-le o serie de sperante.

In dezavantajul personal functioneaza perechea Soare/Mercur, in Scorpion, care macina increderea intr-o serie de rude, exaltand interesul personal exacerbat. In ansamblu, saptamana este una plina de provocari, de lipsa de masura, de repliere pe nevoile personale. Relatiile, fie ele ocazionale sau mai apropiate, se vor resimti de pe urma acestui fel de a fi abrupt si categoric al Leilor, ceea ce ii va deranja pe cei din jur, care nu le vor face jocul. Lipsa de masura atunci cand formuleaza observatii sau adreseaza o cerere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...