Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nativii din Leu nu traiesc chiar atat de intens saptamana viitoare pentru ca ei au puterea de a nu se lasa coplesiti de prea-plinul tranzitelor prin semnul de Apa al Pestilor sau de al celor doua evenimente localizate pe harta cerului lor astral, pe casa banilor si a bunurilor in legatura cu alte persoane sau institutii.

Daca in existenta lor de fiecare zi nu sunt probleme majore (conflicte financiare, litigii patrimoniale, pierderi de impiedicat, castiguri de aparat, beneficii substantiale de obtinut) atunci sunt toate sansele ca, perioada cuprinsa intre 14-20 martie si mai ales ultima zi, sa treaca obisnuit.

Daca au insa “pe rol”, la propriu sau la figurat, de rezolvat o chestiune de bani si bunuri, de data recenta sau care treneaza de ceva vreme, atunci este posibil ca, in preajma zilei de 20 martie, cu o marja de toleranta de cateva zile in minus sau in plus, sa se inregistreze un fapt de viata semnificativ care sa anticipeze rezolvarea acelei cauze sau careia sa-i grabeasca finalul.

Teoretic, nu ar fi vorba de o paguba sau de o pierdere, dar chiar si in ipostaza cea mai probabila a unei rezolvari favorabile Leului, suma obtinuta sau conditiile prin care se intra in posesia banilor ori a bunurilor, sa fie mai mica decat cea asteptata, ori felul in care se deruleaza recuperarea insasi sa prelungeasca timpul de intrarea in posesie.

Ar mai fi totusi de nuantat ceva: pe o harta personala, care intra in mare armonie cu tranzitul zilei de 20 martie, ei pot obtine mai mult decat sperau. Dezamagiri sau crispari la locul de munca intre 14 – 16 martie. Discutii (multe dintre ele stranii sau hazardate) intre 16 si18 martie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...