Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 14-20 mai 2016


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 14-20 mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), nativii vor fi in forma buna fizica si psihica, manifestandu-si, in mod vizibil, dorinta a de a se impune, de a fi ascultati si admirati. Daca nu reusesc asta cu mijloacele firesti atunci vor recurge la teatralism, la autoritarism pentru a impresiona si intimida.

Intre 14 mai (dupa ora 8) si 16 mai (pana la ora 19:33), Leii se pot confrunta cu situatii limita, urgente, stringente sau greu de rezolvat de la un moment la altul, cu privire la plati sau datorii cu o logica administrativa sau investitionala. De aceea, in jurul acestor ipostaze se poate dezvolta o intreaga tevatura, de multe ori sterila, nascuta dintr-un lant de neputinte de a onora toate platile necesare. Alteori, copiii pot fi cauza acestor cheltuieli neprevazute.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, nativii vor face efortul de a deveni diplomati, abili, eficienti. Nu e un tranzit deosebit de favorabil, drept care, in situatia unor examene, momentul astral nu e in totalitate, de partea lor. As spune ca, in unele privinte, se poate contura o indoiala, o ambiguitate, o nehotarare sau dorinta de a amana un gest categoric pana la probe noi si elocvente care sa justifice si sa le consolideze decizia.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, se nasc tensiuni majore care au ca sursa generatoare una sau mai multe probleme de patrimoniu personal, de avere a familiei, de gestionare a unei locuinte sau a unor bunuri imobiliare si/sau funciare. Precum si, intr-un alt registru, chestiuni de exercitare a puterii, de autoritate, de imagine sau de credibilitate. Conflictul de interese, opozitia rivalilor, situatiile cu grad mare de pericol si complexitate pot da nastere la furtuni.

Din 20 mai, Soarele va tranzita casa prietenilor dar va angaja, in egala masura, si relatiile cu persoanele dragi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...