Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 14-20 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), se contureaza o perioada in care Leii vor fi in forma. Atitudinea lor va fi una energica, activa, demonstrativa, autoritara sau ferma.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, nativii ar putea fi obligati sa se gandeasca, mai mult decat in alte dati, la o situatie materiala. Ea poate sa-i indispuna pe cei care nu au o rezerva baneasca asa incat consecintele evenimentelor care se contureaza ii pot alarma. Totusi, unii Lei pot primi un ajutor, li se poate face o concesie de catre o persoana particulara sau din partea unei institutii dar, pentru asta, ei ar trebui sa faca mai intai diligentele necesare (sa intocmeasca un dosar, o documentatie ce vor insoti o cerere, un memoriu etc.). In cazuri particulare, s-ar putea vorbi de mosteniri, cadouri, sponsorizari, acte filantropice.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, nativii vor da dovada de intuitie si diplomatie sau, acolo unde va fi nevoie, de inflexibilitate. Casa comunicarii este pusa la incercare de tendintele divergente care vor genera un context care le va permite Leilor sa-si arate valoarea. Aspectul ii va avantaja pe cei maturi si cu experienta de viata si mai putin pe cei tineri care vor lasa impresia de aroganta sau de agresivitate verbala. Atentie, asadar, la comportament in contextul unor examene pentru ca Leii, din dorinta de a lasa impresia sa sunt stapani pe materie, vor avea tendinta sa exagereze.

La sfarsitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra in Varsator si se va pozitiona in casa a VII-a, in opozitie cu Soarele lor natal, creand premize de viata intense, surprinzatoare in planul casniciei, al afacerilor, al contractelor, al negocierilor si al proceselor.

Pe 20 ianuarie, pot trai nemultumiri mocnite provocate de intentiile sau faptele unor rude. Zile de stres interior, resimtit de unii, intens.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...