Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Greutatea astrala sta, pentru acesti nativi, in relatia cu zodia Varsatorului si cu casa a VII-a unde, in noaptea de 19 februarie, se va produce faza de Luna Noua, a doua intr-o luna, in acelasi sector.

Ipostaza va permite sa se duca pana la capat ceea ce s-a declansat in prejma datei de 20 ianuarie a.c. (cand s-a produs prima faza de Luna Noua in Varsator): demolarea unei relatii, stricarea unei colaborari, negocierea furtunoasa a unui contract. Este vorba de doua aspecte: se incheie definitiv ceea ce s-a declansat acum un an sau se deschide un drum nou in planul relatiilor de afaceri, colaborarilor ori in plan matrimonial.

Aici intra si toate relatiile cu dusmanii, cu rivalii sau cu opozantii intr-un proces chiar daca litigiul in sine nu se desfasoara in termeni subsumabili notiunii de “dusmanie”. Jupiter din segmentul lor natal, trimite raze spre aceasta casa a VII-a, de unde si incarcatura cu o semnificatie juridica directa (litigii, instanta, expertize, anchete etc.) cat si indirecta, de ordin moral sau principial.

Casa banilor este suprasolicitata de cele cinci si, la un moment dat, sase planete, in casa a VIII-a. Unii pot avea parte de cadouri, ajutoare, subventii sau diligente ale tertilor in favoarea Leilor.

Dupa 20 februarie, acestor nativi li se deschid perspectivele unei efervescente mentale sau intelectuale. Dezbaterile interioare cu privire la rostul vietii lor se vor pune cu acuitate permitand remodelarea destinului lor acum, intr-o prima etapa, iar din aprilie-mai, mai vizibil, mai concret si mai rapid. Riscuri majore de accidente in toate relatiile cu apa: acasa, la locul de munca, in contextul activitatii sportive sau in timpul calatoriilor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...