Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 14-20 Decembrie


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 14-20 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 14 și 15 decembrie dimineața, suferințe mai vechi sau mai noi care pot scădea vitalitatea (chiar și a celor tineri); astfel, nativii se vor simți obosiți, fără chef de muncă, se vor mobiliza cu greu pentru activitățile practice, preferând să se odihnească, sau, neavând altă soluție, dacă durerile ori disfuncțiile îi împiedică să fie activi, le vor amâna pe cele curente.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, Luna va traversa semnul zodiacal de care aparțin și în felul acesta se vor simți mai în formă decât în ultimele două-trei zile. Plus de energie, bună capacitate de mobilizare a resurselor fizice sau psihice, determinare. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, preocupări bănești sau chestiuni de administrare a unor bunuri prin demersuri curente.

Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, Leii vor face efortul să-și păstreze calmul, mai ales în situațiile în care, la locul de muncă, în afaceri, în dialoguri, în exercitarea prerogativelor unei funcții sau în realizarea sarcinilor de serviciu, vor fi obligați să acționeze corect sau dacă nativii se vor confrunta cu contestări, opoziții, rezistențe, șicane din partea colaboratorilor.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. Micul Benefic va traversa casa relațiilor parteneriale și le va da acestor nativi, până pe 13 ianuarie 2020, posibilitatea de a aborda niște persoane ori de a acționa în niște situații complicate ori neobișnuite în chip inteligent și inspirat.

Uneori, ar putea fi vorba și de oportunități care apar în contextul unor afaceri sau negocieri și care vor schimba datele problemei în favoarea lor. Totuși, este de reținut și latura provocatoare a acestui tranzit care îi poate împinge la atașamente bruște față de oameni mai puțin cunoscuți ori la acceptarea unor propuneri tentante în urma unei analize superficiale și a impresiei de moment.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...