Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, pentru unele persoane, tranzitul acestei perioade ar putea genera zbucium sufletesc, certuri intre indragostiti sau conflicte intre parinti si copii. Multe dintre aceste neintelegeri se vor desfasura la nivel verbal (schimburi de cuvinte, apostrofari, admonestari) iar reactiile celor vizati vor fi mai mult sau mai putin vehemente, in functie de situatie, de varsta si de educatie. Provocarea va veni de la Lei care vor deveni exigenti, pretentiosi, autoritari si, uneori, exagerati in pretentii. Contextul se poate rasfrange si asupra relatiilor cu prietenii si cunoscutii pe care unii dintre Lei vor avea placerea sa-i puna la punct, sa-i contrazica si sa le spulbere argumentele, pentru “a se sti cine e seful”.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, perioada banala, plictisitoare, dedicata obligatiilor curente si rutinei. Discreta “negura” interioara provocata de realitatile cu care nativii se confrunta la locul de munca. Pentru alte persoane, pentru care aceste aspecte de viata nu se valorifica, ar putea deveni predominate suferintele osoase, dermatologice sau simptomele unor boli cronice.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, se poate discuta pe marginea unui proiect, Leii ar putea pune in aplicare o initiativa sau ar putea intui o solutie la o problema ce include unul sau mai multi parteneri.

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a X-a a carierei, si va accentua premizele unei ipostaze publice. Discutii, consultari, primire de informatii esentiale.

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, se contureaza primele cuadraturi din acest an pe care Nodurile Lunare (“Sensul Vietii” si “Pedeapsa in Viata”), le vor face pe axa caselor I/VII, cu Soarele in tranzit. Posibil moment cu semnificatie personala, mai ales pentru cei nascuti in preajma zilelor de 18/19 august.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...