Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nativii apartinand acestui semn zodiacal trec printr-un moment favorabil care se repeta în aceasta ipostaza – ambii Beneficii în semnul lor zodiacal –o data la 4, 5, 6 sau chiar 7 ani. De aceea trebuie sa profite de aceasta etapa care le deschide o serie de oportunitati de finalizare cu succes a unor initiative din trecut, a de a da curs unor oportunitati ce apar acum sau de a se afirma. Momentul este bun pentru toti cei care au probleme de sanatate si care acum, prin protectie astrala, se pot reface, se pot recupera dupa terapii si interventii chirurgicale, care pot depasi momente de risc sau de pericol fizic accidental.

Pentru unii, zilele de 13 si 14 iunie se pot asocia cu ipostaze sociale sau profesionale ce sunt puse la indoiala sau sunt criticate ori contestate. Pe 15 si 16 iunie, relatiile cu prietenii si cunostintele ocazionale stau sub semnul destinderii, placerii, corespondentei spirituale, convivialitatii. Uneori, aceste relatii sunt conditionate de efectuarea unor drumuri, la capatul carora, musafirii si gazda, se regasesc pe coordonate asemanatoarea ca stil de viata, mod de actiune, intentii sau sperante.

Pe 17 si 18 iunie, poate si pentru ca intreaga saptamana s-au risipit in drumuri, vorbe si impresii, vor simti nevoia sa se izoleze de forfota zilnica, sa se odihneasca, sa tina oarece regim sau cura ori dieta, menite sa repare ce au stricat prin excesele comise in zilele trecute ori poate, sa se abtina de la o serie de feluri de mancare pentru ca, pur si simplu, nu se simt bine.

Din dupa-amiaza zilei de 19 iunie, Luna, in tranzit prin semnul lor, ce va continua, fireste pe 20 si 21 iunie, ii va readuce in prim-planul vietii publice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...